Etető indítása támogatás küldésével

corn feed

1. Válassz a támogatási csomagok közül!

2000 Ft, 3500 Ft, 8000 Ft értékű csomagok közül választhatsz. Ezek 1, 2 illetve 5 etető indítási lehetőséget tartalmaznak.

2. Fizesd be az összeget Stripe-on!

A fizetést ezen lap alján található "Adományozás" gombra kattintva tudod elvégezni. Fizetés során olyan email címet adj meg, amit olvasol is, mivel arra küldjük az indításhoz szükséges kódot és instrukciókat.
A Stripe egy megbízható pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozó vállalat, olyan mint pl. a PayPal. 
Stripe segítségével tudsz fizetni bankkártyával, illetve tartozkodási országodtól függően más egyéb módon is, mint például Google Pay vagy Apple Pay.

3. Kapsz egy e-mailt

Pár perc múlva megérkezik a postafiókodba az e-mail az etetési kóddal és részletes leírással az etető indítási folyamatról.

4. Keresd fel a YouTube-közvetítésünket

Az "Élővilág a balatoni nádasban" élő közvetítés csevegőjébe beírva a kapott kódot, egy percen belül elindul az általad kiválasztott etető (kukorica vagy szotyi). Ha nagyobb etetési csomagra fizettél be, bármikor újra elindíthatod bármelyik etetőt.

5. Etetési szabályok

  • Mindkét adagoló óránként csak egyszer indítható el. Nem az a célunk, hogy felhízlaljuk az állatokat, csak egy kis csemegével a kamera elé szeretnénk csábítani őket. A chatbotunk a !lastfeed paranccsal megválaszolja neked, hogy mikor volt az utolsó etetés.
  • Ne indítsd el a kukorica etetőt, amikor vaddisznók láthatók az élő közvetítésen
  • Ha látod, hogy sok kukorica van a földön vagy sok szotyi az etetőtálcán, lehetőleg ne indítsd el az etetőt, várd meg míg elfogy.

Ha névtelenül és az etető elindítása nélkül szeretnél adományozni, használhatod következő adományozási linket: https://tinyurl.com/3ktkmwd6

A befolyt támogatásokat az élő közvetítéseinkhez szükséges eszközök (kamerák, napelemek, akkuk) beszerzési, telepítési és fenntartási költségeire költjük.

Ha segítségre van szükséged, írj nekünk: madarles@madarles.hu

Jó szórakozást :)

Köszönjük a támogatásod!

Kérlek válaszd ki a kívánt etetési csomagot és kattints az "Adományozás" gombra